Sverigedemokrat sparkades av partikamrat

Publicerad 2010-02-18

Sverigedemokraternas politiska sekreterare i Örebro får sparken efter drygt en månads arbete, rapporterar Sveriges Radio. Det är partiets distriktsordförande David Kronlid som sparkat honom.

Lennart Johansson tog över som politisk sekreterare efter att Robert Boström tröttnat på jobbet. Nu får Johansson sparken efter bara en och en halv månad.

Anledningen är att han har samarbetssvårigheter och uttrycker missnöje förklarade David Kronlid för tidningen Nerikes Allehanda.

Lennart Johansson sitter trots avskedet kvar som andre vice ordförande för Sverigedemokraterna i Örebro, skriver Sveriges Radio på sin nätsida.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA