Sverigedemokraternas ledamot i Sigtuna lämnar sitt uppdrag

Publicerad 2010-02-22

Ingemar Svahn, som har representerat Sverigedemokraterna i Sigtuna kommun sedan valet 2006, har begärt att få lämna sitt uppdrag.

Han var först ersättare i kommunfullmäktige, men fick efter en kort tid ta över jobbet som ordinarie ledamot. Men till fullmäktiges sammanträde nu på torsdag har alltså Svahn begärt att få avsäga sig sitt uppdrag som förtroendevald för Sverigedemokraterna. Det betyder att Sverigedemokraterna står helt utan representation i kommunen.

Expo har sökt Ingemar Svahn för en kommentar.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA