VAL 2010: Folkpartist visade sig vara sverigedemokrat

Publicerad 2010-08-25

Med en knapp månad kvar till valet trycker Folkpartiet i Malmö nya valsedlar till kommunvalet. Bjarne Kragh, som stod på den kommunala valsedelns 32:a plats, har öppet visat sitt stöd för Sverigedemokraterna.

- Jag menar att det inte är förenligt med medlemskap i Folkpartiet att aktivt stödja ett annat parti, säger Folkpartiets Malmöordförande Allan Widman till Sydsvenska dagbladet

Ett uteslutningsärende öppnades mot Kragh efter att det uppdagats att han anslutit sig till Facebookgruppen "Sverigedemokraterna i riksdagen - ja tack!". Bjarne Kragh valde dock att själv lämna partiet innan uteslutningen var ett faktum.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA