VAL 2010: Inga fasta valstugor för SD i Malmö

Publicerad 2010-08-14

Sverigedemokraterna i Malmö kommer inte ha några fasta valstugor. Anledningen: partiet missade att söka tillstånd, rapporterar SVD Sydnytt.

Samtliga andra partier i Malmös kommunfullmäktiga har sökt och fått tillstånd att vara på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Sverigedemokraterna missade dock att lämna in en ansökan om tillstånd till polisen i tid.
– Vi har istället ansökt om en ambulerande valstuga på hjul som vi kan flytta mellan olika platser. Däremot går det inte att stå på Gustav Adolfs torg med den, säger Sverigedemokraternas valorganisatör Christer Voigt till Sydnytt.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA