VAL 2010: Inga fasta valstugor för SD i Malmö

Publicerad 2010-08-14

Sverigedemokraterna i Malmö kommer inte ha några fasta valstugor. Anledningen: partiet missade att söka tillstånd, rapporterar SVD Sydnytt.

Samtliga andra partier i Malmös kommunfullmäktiga har sökt och fått tillstånd att vara på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Sverigedemokraterna missade dock att lämna in en ansökan om tillstånd till polisen i tid.
– Vi har istället ansökt om en ambulerande valstuga på hjul som vi kan flytta mellan olika platser. Däremot går det inte att stå på Gustav Adolfs torg med den, säger Sverigedemokraternas valorganisatör Christer Voigt till Sydnytt.
Expo

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA