VAL 2010: Per Ramhorn (SD) tar över posten som kommunalråd i Malmö

Publicerad 2010-08-26

Per Ramhorn efterträder Sten Andersson som kommunalråd i Malmö. Det meddelar Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet förklaras att Sverigedemokraterna från början tänkte låta Sten Anderssons post vara vakant fram till valet. Men partiets fullmäktigegrupp har nu i samråd med kommunföreningens styrelse omprövat beslutet och låter Per Ramhorn kliva in och ta över efter Sten Andersson.

Per Ramhorn har sedan tidigare en deltidstjänst som politisk sekreterare och representerar också partiet i Malmö kommunfullmäktige. Ramhorn är partiets talesman i äldrepolitiska frågor och har bland annat motionerat om att förbättra kvalitén på maten på äldreboenden. Han är verksam inom kommunens äldreomsorg men kommer i och med att han tillträder posten som kommunalråd att ta tjänstledigt från det arbetet.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

SD-politiker: Våldsuppmaningar är ett sundhetstecken

Kommunfullmäktigeledamoten Jenny Manners (SD) i Haninge skriver på Facebook att "det är ett sundhetstecken att att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld'". Det avslöjar Inte rasist men.

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro