VAL 2010: SD tappar sin enda kandidat i Vaggerud

Publicerad 2010-08-11

Sverigedemokraterna tappar partiets enda kandidat till kommunfullmäktige i Vaggeryd efter att Gunnar Danielsson meddelat att han inte längre tänker ställa upp i valet.

Gunnar Danielsson säger till Finnveden.nu att det inte handlar om att han bytt politisk åsikt.
– Jag hinner inte, jag har mitt företag som tar mycket tid, jag kommer inte att ställa upp. Jag känner inte till Vaggeryds kommun så bra och sen har jag inte fått någon uppbackning. Man måste sätta sin i olika frågor, göra sig "känd" och det tar tid. Jag känner mig för gammal, säger Gunnar Danielsson till Finnveden.nu.

Sverigedemokraterna fick ett mandat i Vaggeryds kommuns fullmäktige i valet 2006. Linus Persson som valdes in för partiet gjorde det dock efter att någon skrivit hans namn på en valsedel. Han har under mandatperioden suttit i fullmäktige som politisk vilde.
Anders Dalsbro

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA