VAL 2010: SD tappar sin enda kandidat i Vaggerud

Publicerad 2010-08-11

Sverigedemokraterna tappar partiets enda kandidat till kommunfullmäktige i Vaggeryd efter att Gunnar Danielsson meddelat att han inte längre tänker ställa upp i valet.

Gunnar Danielsson säger till Finnveden.nu att det inte handlar om att han bytt politisk åsikt.
– Jag hinner inte, jag har mitt företag som tar mycket tid, jag kommer inte att ställa upp. Jag känner inte till Vaggeryds kommun så bra och sen har jag inte fått någon uppbackning. Man måste sätta sin i olika frågor, göra sig "känd" och det tar tid. Jag känner mig för gammal, säger Gunnar Danielsson till Finnveden.nu.

Sverigedemokraterna fick ett mandat i Vaggeryds kommuns fullmäktige i valet 2006. Linus Persson som valdes in för partiet gjorde det dock efter att någon skrivit hans namn på en valsedel. Han har under mandatperioden suttit i fullmäktige som politisk vilde.
Anders Dalsbro

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA