VAL2010: Hemlig SD-kandidat i Strängnäs

Publicerad 2010-09-09

I Strängnäs har ytterligare en person meddelat att han kandiderar för partiet till fullmäktige. Han vill dock av rädsla inte gå ut med sitt namn.

Sverigedemokraternas vallista till fullmäktige i Strängnäs innehåller tre namn. Nu har en fjärde kandidat trätt fram, men anonymt, rapporterar Ekuriren.se. Personen säger att han kommer att skriva sitt namn på valsedeln för att på så sätt få ett mandat i fullmäktige.

– Fyra, fem andra som röstar på Sverigedemokraterna kommer också skriva mitt namn så att inte någon annan kan ta den platsen om det går så bra för partiet i kommunalvalet, säger den anonyma politikern till Ekuriren.se.

Han uppger att anledningen till att han väljer att inte gå ut med sitt namn innan valet är att han känner en oro för vad det skulle innebära för hans företag och familj.
Anders Dalsbro

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA