VAL2010: SD:s toppnamn i Luleå hoppar av

Publicerad 2010-09-08

Första namnet på Sverigedemokraternas lista till kommunfullmäktige i Luleå, Magnus Johansson, har meddelat att han hoppar av sin kandidatur, rapporterar Norrbottens-Kuriren.

På tisdagskvällen skickade Magnus Johansson ut ett mejl till medier, där han deklarerar att han drar tillbaka sin kandidatur till fullmäktige.

"Jag tycker politiken tagit sig en otäck vändning där man gör allt för att skada mig som person med osanningar, förtal och ärekränkning", står det att läsa i mejlet enligt Norrbottens-Kuriren.
Anders Dalsbro

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA