VAL2010: SD:s toppnamn i Luleå hoppar av

Publicerad 2010-09-08

Första namnet på Sverigedemokraternas lista till kommunfullmäktige i Luleå, Magnus Johansson, har meddelat att han hoppar av sin kandidatur, rapporterar Norrbottens-Kuriren.

På tisdagskvällen skickade Magnus Johansson ut ett mejl till medier, där han deklarerar att han drar tillbaka sin kandidatur till fullmäktige.

"Jag tycker politiken tagit sig en otäck vändning där man gör allt för att skada mig som person med osanningar, förtal och ärekränkning", står det att läsa i mejlet enligt Norrbottens-Kuriren.
Anders Dalsbro

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA