Ytterligare ett avhopp från SD

Publicerad 2010-12-15

Madelene Johansson som blev invald för Sverigedemokraterna i Hedemora hoppar av sitt uppdrag i kommunfullmäktige. Avhoppet ska bero på att hon känner sig utfryst av sina partikollegor.

- Hon bröt med oss andra direkt efter valet och har sedan fortsatt att kaxa upp sig, hon har inte gjort något alls i partigruppen och inte varit med på fullmäktige, säger sverigedemokraten och fullmäktigeledamoten Sven - Olov Karlsson till Dalarnas Tidningar.

Madelene Johannson säger till Dalarnas Tidningar att hon gärna hade suttit kvar i kommunfullmäktige men att hon känner sig utfryst och inte längre är välkommen på partiets möten. Hon uppger att hon ska försöka starta ett Sverigedemokraterna ung i Hedemora.
Expo

Organisationer och begrepp i artikeln

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA