Antimuslimsk valfilm i USA

Publicerad 2012-11-02
Antimuslimsk valfilm i USA
Huffingtonpost. En grovt antimuslimsk valfilm visas i Pittsburgh på FOX tv-kanal WPHG. I filmen visas bilder på Barack Obama och människor som stympas. I bakgrunden rullar en ljudslinga med " Allahu Akbar". Filmen avslutas med att en kvinna vaknar ur en dröm med orden: "Jag kan inte rösta på Obama igen" och budskapet: "En röst på Obama hjälper muslimer att döda kristna och judar".

SD vill inte redovisa partistöd

Svenska Dagbladet. Sverigedemokraterna är det enda riksdagspartiet som motsätter sig en lagstiftning om att redovisa bidrag på över 20 000 kronor. Partisekreterare Björn Söder hävdar att privatpersoner inte hade vågat donera pengar till partiet med en sådan lag.

Offren i Toulouse hedrades
The Washington Post. Frankrikes president Francois Hollande och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hedrade på torsdagen tre barn och en lärare av som dödades av Muhammed Merah på en judisk skola i Toulouse. Hollande lovade franska judar att Frankrike kommer göra allt i sin makt för att förhindra framtida dåd.

Fotbollsklubb inleder utredning mot egna fans

Aftonbladet:Det engelska Fotbollslaget Chelsea inleder en utredning mot sina egna fans efter att en man upptäckts göra ap-gester mot Manchester United spelare Danny Welbeck. Supportern fångades på bild och nu ber Londonklubben sina fans om hjälp att identifiera mannen på bilden.

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA