Antimuslimsk valfilm i USA

Publicerad 2012-11-02
Antimuslimsk valfilm i USA
Huffingtonpost. En grovt antimuslimsk valfilm visas i Pittsburgh på FOX tv-kanal WPHG. I filmen visas bilder på Barack Obama och människor som stympas. I bakgrunden rullar en ljudslinga med " Allahu Akbar". Filmen avslutas med att en kvinna vaknar ur en dröm med orden: "Jag kan inte rösta på Obama igen" och budskapet: "En röst på Obama hjälper muslimer att döda kristna och judar".

SD vill inte redovisa partistöd

Svenska Dagbladet. Sverigedemokraterna är det enda riksdagspartiet som motsätter sig en lagstiftning om att redovisa bidrag på över 20 000 kronor. Partisekreterare Björn Söder hävdar att privatpersoner inte hade vågat donera pengar till partiet med en sådan lag.

Offren i Toulouse hedrades
The Washington Post. Frankrikes president Francois Hollande och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hedrade på torsdagen tre barn och en lärare av som dödades av Muhammed Merah på en judisk skola i Toulouse. Hollande lovade franska judar att Frankrike kommer göra allt i sin makt för att förhindra framtida dåd.

Fotbollsklubb inleder utredning mot egna fans

Aftonbladet:Det engelska Fotbollslaget Chelsea inleder en utredning mot sina egna fans efter att en man upptäckts göra ap-gester mot Manchester United spelare Danny Welbeck. Supportern fångades på bild och nu ber Londonklubben sina fans om hjälp att identifiera mannen på bilden.

Ungern röstar om flyktingmottagning – det här behöver du känna till

Val i Ungern. På söndag går ungrarna till val om landet ska ta emot flyktingar inom EU:s omfördelningssystem. Regeringspartiet Fidesz har under månader genomfört en massiv främlingsfientlig kampanj. Resultatet av omröstningen kan få stora konsekvenser för Europas flyktingpolitik.

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.