HBT-klubb i Paris attackerades

Publicerad 2012-11-07
HBT-klubb i Paris attackerades
Gay Star News: Fem män attackerade en hbt-klubb i Paris. De misshandlade ordningsvakterna och sprejade människor med tårgas. En av de som sprejades med tårgas var ordföranden för organisationen den Internationella dagen mot homofobi. Gärningsmännen sa att de "Vid koranen skulle döda alla bögar". Ingen person har gripits för attacken.

Reinfeldt till attack mot SD

TT: I ett anförande på Stockholms universitet gick statsminister Reinfeldt till angrepp mot Sverigedemokraterna. Reinfeldt sa bland att annat att partiet lyssnar på "djungeltrummorna på internet, där finns de enkla svaren där görs jobbet", sa Reinfeldt. Om Sverigedemokraterna i riksdagen sa han att "de är en förfinad form i kostym, men budskapet finns på internet, där finns fotsoldaterna". Reinfeldt sa även att det är viktigt att isolera Sverigedemokraterna i politiken. Sverigedemokraterna är ett parti som vill riva ner, inte bygga upp, menade han.

Misstanke släpps mot gravskändare

JTA: Åtalet läggs ner mot en av de tre män som misstänks för att ha vandaliserat en judisk gravplats i Aukland, Australien. Två personer är fortfarande misstänka för att sprejat nazistiska symboler, bland annat hakkorset och förstört över tjugo gravstenar.

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA