Misstänkta för att hjälpt Merah släppta

Publicerad 2012-12-10
Två misstänkta för att hjälpt Merah släppta
JTA: Polisen har släppt två personer som förra veckan greps misstänkta för att ha hjälpt Mohammed Merah som mördade sju.

Gjorde Hitlerhälsning på hockeymatch
Norrbottens Kuriren. Ishockeylaget Skellefteå AIK kommer att anmäla en av sina supportrar som fångats på bild med att göra en så kallad Hitlerhälsning.

Fransk kampanjmiss
Aftonbladet. Det franska partiets Front Nationals ungdomsförbund lanserade en affisch med ett ansikte i trikolorens färger och orden "det här är vårt land". Problemet var bara att personen på affischen inte var fransk.
Expo

Ungern röstar om flyktingmottagning – det här behöver du känna till

Val i Ungern. På söndag går ungrarna till val om landet ska ta emot flyktingar inom EU:s omfördelningssystem. Regeringspartiet Fidesz har under månader genomfört en massiv främlingsfientlig kampanj. Resultatet av omröstningen kan få stora konsekvenser för Europas flyktingpolitik.

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.