Misstänkta för att hjälpt Merah släppta

Publicerad 2012-12-10
Två misstänkta för att hjälpt Merah släppta
JTA: Polisen har släppt två personer som förra veckan greps misstänkta för att ha hjälpt Mohammed Merah som mördade sju.

Gjorde Hitlerhälsning på hockeymatch
Norrbottens Kuriren. Ishockeylaget Skellefteå AIK kommer att anmäla en av sina supportrar som fångats på bild med att göra en så kallad Hitlerhälsning.

Fransk kampanjmiss
Aftonbladet. Det franska partiets Front Nationals ungdomsförbund lanserade en affisch med ett ansikte i trikolorens färger och orden "det här är vårt land". Problemet var bara att personen på affischen inte var fransk.
Expo

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA