SD-politiker: Jag delar inte partiets åsikter

Publicerad 2012-02-28

Sverigedemokraten Simon Gruvström, som förra veckan meddelade att han lämnar både partiet och kommunfullmäktige i Karlskrona har ändrat sig. Han uppger nu att han sitter kvar som politisk vilde.
­

- Jag delar inte Sverigedemokraternas åsikter, men jag sitter kvar i kommunfullmäktige eftersom jag brinner för frågor kring jobb och näringsliv. Sedan har det varit stökigt inom Sverigedemokraterna och det har inte fungerat lokalt, säger Gruvström.

Simon Gruvström vill inte närmare gå in på vad han anser inte har fungerat i partiet. Han lämnade Sverigedemokraterna förra veckan, men väljer att sitta kvar som ersättare i Karlskronas kommunfullmäktige och som nämndeman i kommunen.

Tidigare har Gruvström sagt till Expo.se att han inte haft tid för politiken.
Daniel Vergara

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA