SD-politiker lämnar partiet

Publicerad 2012-02-21

Sverigedemokraten Simon Gruvström lämnar sina politiska uppdrag som styrelseledamot för partiet i Karlskrona och som ersättare i kommunfullmäktige.

– Jag har egentligen ingen anledning till varför jag lämnar. Jag har mycket att göra med jobbet, säger Simon Gruvström till Expo.se

Simon Gruvström uppger att han har kontaktat distriktsordförande i Blekinge Richard Jomshof för att meddela han att han lämnar partiet. Han har inte skickat in någon avsägelse till Karlskrona kommun men säger att han kommer göra det inom kort.
Daniel Vergara

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.

Man misshandlad till döds vid nazistdemonstration i Finland

En 28-årig man har avlidit efter att ha blivit misshandlad i samband med att nazistiska Finska motståndsrörelsens demonstrerade förra helgen. Polisen är fortfarande förtegen om detaljerna kring dödsmisshandeln.