William Petzäll hittad död

Publicerad 2012-09-02

Riksdagsledamoten William Petzäll hittades på lördagen död i sin mammas bostad i Varberg. Han blev 24 år. Polisen misstänker inte något brott i samband med Petzälls död.

Polisen har inte bekräftat att det är Petzäll som hittats avliden, men Svenska brukarföreningen har uppgett att det är Petzäll som hittats död. Polisen har inlett en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa dödsorsaken.

William Petzäll kom in i riksdagen för Sverigedemokraterna 2010, och har tidigare suttit i Borås kommunfullmäktige. 2011 lämnade han partiet och blev en så kallad politisk vilde. Han har även varit ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom.

Petzäll har under en längre tid kämpat mot sitt drogmissbruk och som politisk vilde drev han beroendefrågor.

Riksdagens talman kommer i samband med dess öppnande hålla ett minnestal.
Daniel Vergara

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA