William Petzäll hittad död

Publicerad 2012-09-02

Riksdagsledamoten William Petzäll hittades på lördagen död i sin mammas bostad i Varberg. Han blev 24 år. Polisen misstänker inte något brott i samband med Petzälls död.

Polisen har inte bekräftat att det är Petzäll som hittats avliden, men Svenska brukarföreningen har uppgett att det är Petzäll som hittats död. Polisen har inlett en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa dödsorsaken.

William Petzäll kom in i riksdagen för Sverigedemokraterna 2010, och har tidigare suttit i Borås kommunfullmäktige. 2011 lämnade han partiet och blev en så kallad politisk vilde. Han har även varit ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom.

Petzäll har under en längre tid kämpat mot sitt drogmissbruk och som politisk vilde drev han beroendefrågor.

Riksdagens talman kommer i samband med dess öppnande hålla ett minnestal.
Daniel Vergara

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA