William Petzäll hittad död

Publicerad 2012-09-02

Riksdagsledamoten William Petzäll hittades på lördagen död i sin mammas bostad i Varberg. Han blev 24 år. Polisen misstänker inte något brott i samband med Petzälls död.

Polisen har inte bekräftat att det är Petzäll som hittats avliden, men Svenska brukarföreningen har uppgett att det är Petzäll som hittats död. Polisen har inlett en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa dödsorsaken.

William Petzäll kom in i riksdagen för Sverigedemokraterna 2010, och har tidigare suttit i Borås kommunfullmäktige. 2011 lämnade han partiet och blev en så kallad politisk vilde. Han har även varit ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom.

Petzäll har under en längre tid kämpat mot sitt drogmissbruk och som politisk vilde drev han beroendefrågor.

Riksdagens talman kommer i samband med dess öppnande hålla ett minnestal.
Daniel Vergara

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.