Ekeroth tar nya uppdrag

Publicerad 2013-02-08
Ekeroth tar nya uppdrag
Svenska Dagbladet. Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth meddelade efter att det framkommit att han varit delaktig i ett gatubråk att han inte skulle delta i utskottsarbetet i riksdagen. Nu har dock Kent Ekeroth gått in som ersättare i EU-utskottet och näringsutskottet. Tidigare har Ekeroth fått kritik för att han i sin "time out" tagit ut ett fullt riksdagsarvode.

Vapenaffär stoppar försäljning av en måltavla föreställande en muslim
The Detroit News: En vapenaffär i Michigan, USA, har stoppat försäljningen av en måltavla som föreställer en man med långt skägg i traditionell muslimsk klädsel beväpnad med en AK47. Ägaren till affären slutar sälja måltavlan efter ett möte med en människorättsorganisation.

Tidigare nazistledare åtalas för hot mot sin ex-fru
Pilot Online: Den tidigare nazistledaren William A. White åtalas i USA misstänkt för att ha hotat sin före detta fru. White ska ha skickat mejl där han hotade att skada henne om hon inte betalade honom pengar. White sitter häktad i Chicago för ett annat brott. Han har hotat en domare. Dessutom avtjänar White ett straff för att ha brutit mot en villkorlig dom. Som ledare i en nazistorganisation i Roanoke hade han framställt flera rasistiska hot.
Expo

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA