Ekeroth tar nya uppdrag

Publicerad 2013-02-08
Ekeroth tar nya uppdrag
Svenska Dagbladet. Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth meddelade efter att det framkommit att han varit delaktig i ett gatubråk att han inte skulle delta i utskottsarbetet i riksdagen. Nu har dock Kent Ekeroth gått in som ersättare i EU-utskottet och näringsutskottet. Tidigare har Ekeroth fått kritik för att han i sin "time out" tagit ut ett fullt riksdagsarvode.

Vapenaffär stoppar försäljning av en måltavla föreställande en muslim
The Detroit News: En vapenaffär i Michigan, USA, har stoppat försäljningen av en måltavla som föreställer en man med långt skägg i traditionell muslimsk klädsel beväpnad med en AK47. Ägaren till affären slutar sälja måltavlan efter ett möte med en människorättsorganisation.

Tidigare nazistledare åtalas för hot mot sin ex-fru
Pilot Online: Den tidigare nazistledaren William A. White åtalas i USA misstänkt för att ha hotat sin före detta fru. White ska ha skickat mejl där han hotade att skada henne om hon inte betalade honom pengar. White sitter häktad i Chicago för ett annat brott. Han har hotat en domare. Dessutom avtjänar White ett straff för att ha brutit mot en villkorlig dom. Som ledare i en nazistorganisation i Roanoke hade han framställt flera rasistiska hot.
Expo

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA