Tomma läktare efter antijudiska slagord

Publicerad 2013-03-15

Det ungerska fotbollslandslaget kommer att tvingas spela med tomma läktare i VM-kvalmatchen mot Rumänien. Det står klart sedan en överklagan mot Fifas beslut avvisats.

Det var efter att ungerska supportar uttryckt antijudiska slagord i en landskamp mot Israel i augusti som internationella fotbollsförbundet, Fifa, beslutade att Ungern kommer att få spela med tomma läktare mot Rumänien den 22 mars, rapporterar The Times of Isreal.

Ungern lämnade in en protest mot beslutet. Men en oberoende skiljedomstol underkänner överklagandet och Fifas beslut står fast.
Anders Dalsbro

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA