Tidningen Expo

 nmr borlange tumult

Tumult i samband med att Nordiska motståndsrörelsen 1 maj förra året demonstrerade i Borlänge. Foto: David Lagerlöf/Expo

Nazisterna våld fortsätter – flera aktivister väntar rättegång

Granskning: Nordiska motståndsrörelsen. Hets mot folkgrupp, bomber vid flyktingboenden och attacker mot polis. Ett flertal aktivister i Nordiska motståndsrörelsen är i dagsläget misstänkta för brott med politiska förtecken.

SD-politikern skrev "muslimer är ondska" på sociala medier – riskerar uteslutning

Förnekar antimuslimskt uttalande. Efter Inte rasist, men… avslöjande om SD-Hallands ordförande Susanne Larsen, har Sverigedemokraterna inlett ett uteslutningsärende.

Svenskt vit makt-bolag utreds för hets

Hakkors och Hitlerhyllningar. Grov rasism ute för försäljning. Förundersökning inleds mot svenskt vit makt-bolag.

krossade fonster moske

Några timmar efter dådet i Stockholm, attackerades Falkenbergs moské. Dådet är ett av få efter den misstänkta terrorattacken i Stockholm.

Få incidenter men ökad oro bland svenska muslimer efter terrordådet i Stockholm

Risk för isolering. Flera jihadistiska terrordåd i Europa har lett till ökade attacker mot landets muslimer. Efter dådet i Stockholm har få incidenter rapporterats, men oron bland svenska muslimer har ökat.

utr fn marine le pen

Le Pen har fått en drömmotståndare 


Analys: Franska presidentvalet. Det blir Marine Le Pen mot Emmanuel Macron i franska presidentvalets avgörande omgång. Front National kunde inte önskat sig en bättre motståndare. 


Macron och Le Pen vidare till andra omgången

Det franska presidentvalet. Det blir Marine Le Pen och Emmanuel Macron som går vidare till andra omgången i det franska presidentvalet.

nya tider bokmassan

Därför åker vi inte till bokmässan

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Nya Tider har deltagit aktivt i en kampanj som går ut på att skrämma journalister till tystnad. Så länge tidningen välkomnas till bokmässan väljer vi att stanna hemma.

utr fn marine le pen

Därför kan Le Pen gå vidare i franska valet

Historisk jämnt val. På söndag går Frankrike till val. Den franske experten på högerextremism Jean Yves Camus reder ut Marine Le Pen möjligheter att bli valets vinnare.

david icke att tyler merbler

David Icke är ute på en Europaturné. På lördag kommer han till Sverige. Foto: Tyler Merbler

På resa i David Ickes universum

Från Expo #3-2016. På lördagen föreläser konspirationsteoretikern David Icke i Göteborg. I anslutning till det publicerar vi Kent Wernes artikel "På resa i Davis Ickes universum".

Ödle-ideolog besöker Sverige

Rymdödlor styr världen. Hänvisningar till antisemitiska idéer. I helgen håller den brittiska konspirationsteoretikern David Icke föredrag i Göteborg.

Tidskriften Expo

2017/1 Ikonen

2017/1 Ikonen

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA