Sverigedemokraterna

3483_sd-bss_464.jpg

Analys: Rasismen finns även i dagens SD

Det blev alla mot Sverigedemokraterna i gårdagens partiledardebatt. "Ni är ett fegt parti, dundrade vänsterpartiledaren Lars Ohly, KD:s Göran Hägglund anklagade Sverigedemokratern för att ställa grupp mot grupp och Mona Sahlin påminde om partiets "rasistiska rötter".

SD säger emot sin egen politik – Expo granskar budgeten

Sverigedemokraternas budgetförslag innebär att partiet går emot partiets egen politik, det visar Expos granskning. Nu kan partiet komma att omvärdera sin budget.

3430_skalin_220.jpg

Så kan man ta debatten med SD

På tisdagen gjorde Sverigedemokraternas talesman i ekonomiska frågor, Johnny Skalin, debut i riksdagens talarstol. Men det mest intressanta sades inte av honom, utan av hans motståndare.

Så blir åren med SD

Igår öppnade riksdagen. Nu har vi fått en försmak av hur Sverigedemokraterna kommer att bete sig under de kommande fyra åren.

SD i riksdagen - en rättvis bild av Sverige

Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen.
Det skulle vara så lätt att tala om det mörker som nu, när valnatten går mot sitt slut, lägger sig över Sverige.

Kan man lita på en sverigedemokrat?

Idag kan vi avslöja att 41 av Sverigedemokraternas kandidater har kopplingar till vit makt-rörelsen och att åtta är gamla medlemmar i Nationaldemokraterna.

Sverigedemokraternas skräck

Igår presenterade Sverigedemokraterna sitt valmanifest. Två av partiets syften var uppenbarligen att visa att Sverigedemokraterna är ett riksdagsdugligt parti som driver mer än en fråga.

Sverigedemokraternas hyckleri

Hyckleriet personifieras av Sverigedemokraterna när partiet ska visa sitt stöd för den judiska gruppen i Malmö. Sverigedemokraternas engagemang är nämligen selektivt och i andra fall främlingsfientligt.

Sd avslöjar sig själva

Radioprogammet Kalibers granskning av SD avslöjar mer än att vulgära rasistiska kommentarer får flöda fritt på Sverigedemokraternas möten. Partiet har även en skruvad syn på medierna.

Det krävs mer än debatter för att motarbeta SD

Riksdagspartierna verkar ha bestämt sig för att "ta debatten" med SD. Utvecklingen är på ett sätt ett trendbrott, men också en del av den reaktion som alltid följer ett.

Glöm inte SD:s rasism

Under 2006 valrörelse har Expo kunnat avslöja att Sverigedemokraterna fortfarande är ett parti som dras med skuldsatta och kriminella kandidater.

genre_sd_220.jpg

Fakta: Sverigedemokraterna

Fakta om Sverigedemokraterna

3111_sdgubbar_220.jpg

Ett parti för män

Sverigedemokraterna ett parti för män