Paulsson rymde och greps

Publicerad 2004-12-20 22:33

Tor Paulsson, Nationaldemokraternas förre partiorganisatör, fick i torsdags tolv timmars permission. När den var slut hade han avvikit. I lördags kväll greps han av polisens spanare i Gagnef i Dalarna.

Tor Paulsson avtjänar för tillfället ett tio månaders fängelsestraff för flera misshandelsfall som riktats mot hans sambo. Med bara någon månad kvar på straffet så fick han i torsdags sin första permission för att under tolv timmar kunna besöka en släkting. Han skulle vara tillbaka på Skänningeanstalten på kvällen, men uteblev. Då slog anstalten larm och spaningar sattes in efter Paulsson.

En poliskälla säger till Mora Tidning att gripandet på lördagskvällen gick lugnt till.

- Det gick lugnt och städat till vid gripandet. Helt odramatiskt gick våra spanare in i stugan och hämtade honom.

Paulsson får nu med stor sannolikhet inga fler permissioner innan hans straff är avtjänat.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.