Gratis tidning!

Publicerad 2006-09-21 13:27

Expo ger tillsammans med Expressen och bokförlaget Natur och Kultur ut en tidning om högerextrema grupper och den organiserade rasismen i Sverige.

Främlingsfientligheten breder ut sig i Sverige, inte minst efter årets val. Behovet av kunskap om de högerextrema grupperna är större än någonsin. Därför har Expo i samarbete med Expressen och bokförlaget Natur och Kultur gjort en specialtidning som på djupet granskar och belyser rasistiska och högerextrema strömningar.

Vill du ha TIDNINGEN? Du som är lärare eller skolledare kanske vill använda tidningen i undervisningen. Du kan beställa hela klass- eller skoluppsättningar av tidningen. Även föreningar, studiecirklar, företag och enskilda personer är välkomna att beställa.

GÖR SÅ HÄR: Mejla: [email protected] och fyll i beställningsformuläret som du då får.

Beställningen är helt kostnadsfri. Expressen står för tidningar, frakt- och portokostnader.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.