Sverigedemokraterna polisanmäls

Publicerad 2007-03-21 15:17

Peter Türsch anmäler sitt tidigare parti Sverigedemokraterna i Perstorp för brott mot upphovsrättslagen.

Peter Türsch lämnade Sverigedemokraterna för ett par veckor sedan och blev politisk vilde i Perstorps fullmäktige. Han har efter det försökt få partiet att ta bort hans namn, bild och texter från den lokala hemsidan. Från partiets IT-ansvarige har han via sms fått svaret: ”Det sker när JAG HAR TID att göra det. Är det uppfattat? Eller behöver du en tolk?”, skriver Norra Skåne. Peter Türsch har nu valt att polisanmäla lokalavdelningen för brott mot upphovsrätten.

Till Norra Skåne säger Peter Türsch att Sverigedemokraterna är ett odemokratiskt parti som äntligen visat sitt rätta jag i Perstorp. Han säger även att hans ställningstagande mot rasism och främlingsfientlighet gjort att han blivit illa ansedd inom partiet.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.