Front National säljer partihögkvarter

Publicerad 2008-08-18 13:07

Efter stora bakslag i de senaste valen tvingas franska Front National sälja sitt huvudkontor utanför Paris.

Front National hamnade i de senaste nationella valen under gränsen för att få partistöd. Nu får partiet betala notan. Partiet har tvingats sälja sitt partihögkvarter utanför Paris. Dessutom kräver EU-parlamentsledamoten Fernard Le Rachinel tillbaka 65 miljoner från partiet som han lånat ut under valkampanjen.


Kinesiskt universitet köper byggnaden


Enligt Realtid.se är det universitet i Shanghai som köper partikvarteret som uppges vara i väldigt dåligt skick. Priset på byggnaden rör sig mellan 110 och 140 miljoner. Försäljningen räddar det sargade partiet från att försättas i konkurs.

Ny utbildning om radikalislamism

Nu lanserar vi vår nya utbildning om radikalislamism. Boka en föreläsning innan 15/3 så får du 20 procents rabatt på ordinarie pris.