Riskerar uteslutas från SD

Publicerad 2008-09-02 09:32

Sverigedemokraternas två fullmäktigeledamöter i Halmstad riskerar uteslutas ur partiet efter stridigheter mellan de båda ledamöterna.

I valet 2006 fick Sverigedemokraterna två mandat i Halmstad. Ledamöterna Andreas Vårstad och Gunnar Malmström har sedan dess suttit i kommunfullmäktige. Men de två har haft svårt att samarbeta och nu har de fått en skriftlig varning från Sverigedemokraternas distriktstyrelse, rapporterar Sveriges Radio Halland.

– Har man problem med varandra ska man inte basunera ut det för hela världen. Man ska sköta sig ordentligt, samarbeta, uppträda värdigt och korrekt. Att ha en massa personkonflikter öppet och inte tänka på partiets bästa är inte acceptabelt, säger distriktstyrelsens ordförande Jens Leandersson till Sveriges Radio.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.