Val 2010: Lugnt vid ND-möte i Tranemo

Publicerad 2010-07-19 16:38

Det blev lugnt vid Nationaldemokraternas torgmöte i Tranemo i lördags. Drygt 30 personer samlades på torget för att titta på partiets manifestation mot det politiska våldet.

Nationaldemokraternas torgmöte var partiets sätt att protestera mot att två av Nationaldemokraternas medlemmar utsatts för upprepade attentat mot sina bostäder. I början av juli valde Thomas Bengtsson, som nyligen anslutit sig till Nationaldemokraterna, att lämna sitt politiska uppdrag i kommunfullmäktige. Bengtsson som valdes in i kommunen som representant för Sverigedemokraterna och som senare blivit politisk vilde fick nog efter att han fått stenar inkastade genom fönstren i sitt hem.

Nationaldemokraternas partiledare, som själv är dömd till fängelse för sin delaktighet i en attack mot Prideparaden i Stockholm 2003, krävde i ett pressmeddelande innan helgens torgmöte att ”valrörelsen borde göras om” på grund av det våld hans partikamrater utsatts för.

Ny utbildning om radikalislamism

Nu lanserar vi vår nya utbildning om radikalislamism. Boka en föreläsning innan 15/3 så får du 20 procents rabatt på ordinarie pris.