VAL 2010: Folkpartist visade sig vara sverigedemokrat

Publicerad 2010-08-25 14:50

Med en knapp månad kvar till valet trycker Folkpartiet i Malmö nya valsedlar till kommunvalet. Bjarne Kragh, som stod på den kommunala valsedelns 32:a plats, har öppet visat sitt stöd för Sverigedemokraterna.

- Jag menar att det inte är förenligt med medlemskap i Folkpartiet att aktivt stödja ett annat parti, säger Folkpartiets Malmöordförande Allan Widman till Sydsvenska dagbladet

Ett uteslutningsärende öppnades mot Kragh efter att det uppdagats att han anslutit sig till Facebookgruppen ”Sverigedemokraterna i riksdagen - ja tack!”. Bjarne Kragh valde dock att själv lämna partiet innan uteslutningen var ett faktum.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.