VAL 2010: Per Ramhorn (SD) tar över posten som kommunalråd i Malmö

Publicerad 2010-08-26 13:01

Per Ramhorn efterträder Sten Andersson som kommunalråd i Malmö. Det meddelar Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet förklaras att Sverigedemokraterna från början tänkte låta Sten Anderssons post vara vakant fram till valet. Men partiets fullmäktigegrupp har nu i samråd med kommunföreningens styrelse omprövat beslutet och låter Per Ramhorn kliva in och ta över efter Sten Andersson.

Per Ramhorn har sedan tidigare en deltidstjänst som politisk sekreterare och representerar också partiet i Malmö kommunfullmäktige. Ramhorn är partiets talesman i äldrepolitiska frågor och har bland annat motionerat om att förbättra kvalitén på maten på äldreboenden. Han är verksam inom kommunens äldreomsorg men kommer i och med att han tillträder posten som kommunalråd att ta tjänstledigt från det arbetet.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.