Varningsmeddelande

  • The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
  • The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

VAL 2010: SD tappar sin enda kandidat i Vaggerud

Publicerad 2010-08-11 16:09

Sverigedemokraterna tappar partiets enda kandidat till kommunfullmäktige i Vaggeryd efter att Gunnar Danielsson meddelat att han inte längre tänker ställa upp i valet.

Gunnar Danielsson säger till Finnveden.nu att det inte handlar om att han bytt politisk åsikt.
– Jag hinner inte, jag har mitt företag som tar mycket tid, jag kommer inte att ställa upp. Jag känner inte till Vaggeryds kommun så bra och sen har jag inte fått någon uppbackning. Man måste sätta sin i olika frågor, göra sig ”känd” och det tar tid. Jag känner mig för gammal, säger Gunnar Danielsson till Finnveden.nu.

Sverigedemokraterna fick ett mandat i Vaggeryds kommuns fullmäktige i valet 2006. Linus Persson som valdes in för partiet gjorde det dock efter att någon skrivit hans namn på en valsedel. Han har under mandatperioden suttit i fullmäktige som politisk vilde.

Expo nominerad till Guldspaden

Jonathan Leman är tillsammans med David Baas på Expressen nominerad till Guldspaden för granskningen ”SD och extremisterna på valsedlarna”.