Expo nominerad till årets tidskrift

Publicerad 2010-10-04 18:24

Tidskriften Expo är nominerad till årets Tidskriftspris 2010. Expo är nominerade i kategorin Populärpress under 50 000 ex. De övriga nominerade i kategorin är Acne Paper och Modern Psykologi. Bakom Tidskriftspriset står branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Tidskriftspriset delas ut den 20 oktober på Cirkus i Stockholm.

”Det känns fantasstiskt bra att ha nominerats, detta visar att våra ambitioner att inte bara vara Sveriges viktigaste tidskrift utan även Sveriges bästa ger resultat”, säger Daniel Poohl, chefredaktör på Expo.

Tidskriftspriset delas ut på Tidskriftsdagen den 20 oktober på Cirkus i Stockholm.

Bakom Tidskriftspriset och Tidskriftsdagen står branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.

Pristagaren utses genom en omröstning bland annonscheferna och annonsavdelningarna hos Sveriges Tidskrifters drygt 400 medlemmar.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.