Ytterligare ett avhopp från SD

Publicerad 2010-12-15 11:33

Madelene Johansson som blev invald för Sverigedemokraterna i Hedemora hoppar av sitt uppdrag i kommunfullmäktige. Avhoppet ska bero på att hon känner sig utfryst av sina partikollegor.

- Hon bröt med oss andra direkt efter valet och har sedan fortsatt att kaxa upp sig, hon har inte gjort något alls i partigruppen och inte varit med på fullmäktige, säger sverigedemokraten och fullmäktigeledamoten Sven - Olov Karlsson till Dalarnas Tidningar.

Madelene Johannson säger till Dalarnas Tidningar att hon gärna hade suttit kvar i kommunfullmäktige men att hon känner sig utfryst och inte längre är välkommen på partiets möten. Hon uppger att hon ska försöka starta ett Sverigedemokraterna ung i Hedemora.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.