Antimuslimsk protest vid Ground Zero

Publicerad 2011-09-13 16:49

Den 11 september anordnade en av den antimuslimska-miljöns ledaregestalter, Pamela Geller, en demonstration vid Ground zero mot ett planerat moskébygge. Bland deltagarna fanns USA:s tidigare FN-ambassadör John Bolton.

På tio-årsdagen av terrordådet mot World Trade Center anordnade den antimuslimska organisationen American Freedom Defense Intiative en protestdemonstration. Omkring 150 personer samlades nära den plats där tvillingtornen stod. Bland åskådarna befann sig den före detta FN-ambassadören John Bolton, enligt New Jersey online.

American Freedom Defense Intiative annonserade inför demonstrationen att John Bolton skulle hålla tal.

Även det tyska partiet Die Freiheits partiledare, René Stadtkewitz, var på plats och höll ett tal på demonstrationen.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.