ND förlorar all representation i Nykvarn

Publicerad 2011-12-20 10:34

Nationaldemokraternas ersättare Togge Scott i Nykvarns kommunfullmäktige har flyttat från kommunen och därmed lämnat kommunfullmäktige. Det innebär att partiet nu helt saknar representation i kommunen.

Nationaldemokraterna har ett mandat i Nykvarns kommunfullmäktige på detta mandat sitter Daniel Spansk som lämnade ND i augusti. Han sitter dock kvar i kommunfullmäktige som politisk vilde. Tidigare har ND haft en ersättare i Togge Scott. När Spansk uteblivit från kommunfullmäktigemöten har Scott kunnat representera ND. Nu har det visat sig att Scott flyttat från kommunen vilket innebär att han inte längre får vara kvar i Nykvarns kommunfullmäktige. Det betyder att ND nu helt har förlorat sitt mandat.

Spansk lämnade ND efter konflikter med partiledaren Marc Abramsson som han anklagade för vanstyre.

Jobba på Expo

Bli vår nya AD! Har du öga för digitalt, koll på print och ett hjärta som klappar för antirasism? Då finns en tillsvidaretjänst på halvtid att söka här