ND förlorar all representation i Nykvarn | Expo.se

Annons

ND förlorar all representation i Nykvarn

Publicerad 2011-12-20 10:34

Nationaldemokraternas ersättare Togge Scott i Nykvarns kommunfullmäktige har flyttat från kommunen och därmed lämnat kommunfullmäktige. Det innebär att partiet nu helt saknar representation i kommunen.

Nationaldemokraterna har ett mandat i Nykvarns kommunfullmäktige på detta mandat sitter Daniel Spansk som lämnade ND i augusti. Han sitter dock kvar i kommunfullmäktige som politisk vilde. Tidigare har ND haft en ersättare i Togge Scott. När Spansk uteblivit från kommunfullmäktigemöten har Scott kunnat representera ND. Nu har det visat sig att Scott flyttat från kommunen vilket innebär att han inte längre får vara kvar i Nykvarns kommunfullmäktige. Det betyder att ND nu helt har förlorat sitt mandat.

Spansk lämnade ND efter konflikter med partiledaren Marc Abramsson som han anklagade för vanstyre.


Vill du att fler ska kunna läsa artiklar som den här?
Hjälp oss att fortsätta granska och sprida våra artiklar utan betalväggar.
Stå upp för demokratin. Bli månadsgivare

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Förstå och motverka rasistiska idéer?

Fyra nummer per år, fullspäckade med fördjupande reportage, granskande analyser och antirasistiskt motstånd, samt digital tillgång till alla tidskrifter från 1995 till i dag.

Annons