SD-politiker förutspår svenskt folkmord

Publicerad 2012-08-14 13:57

Den sverigedemokratiska politikern Christer Schoultz har på internet skrivit en mängd rasistiska kommenterar. Till Expo Idag säger Schoultz att han står bakom alla inlägg.

”Kriminella muslimer som klagar på maten i fängelserna skulle serveras ENDAST fläskkött eller tillåtas svältas ihjäl. Who the Fuck Cares”, skrev Christer Schoultz den 13 juni på mikrobloggen Twitter.

– Vill muslimer hellre dö än att äta så ska de få göra det. Kommer de hit och bryter mot lagen och menar att maten inte duger, så får de antingen äta, dö eller flytta hem dit maten kanske passar bättre, säger Schoultz till Expo Idag.

Det är den antirasistiska sajten Interasistmen som uppmärksammat vad sverigedemokraten Christer Schoultz, ledamot i Karlskogas lokala partistyrelse och suppleant i Örebros distrikstyrelse, skrivit på Twitter. Han har bland annat skrivit flera inlägg om journalister:

”Jag ÄR stolt SD-väljare! Landförrädare har INGET värde i MITT Sverige, det kan alla journalistkräk skriva upp”, skrev han i juli.

”Förr eller senare blir Journalister och PK folk öppet villebråd. Tyvärr kommer jag nog inte gråta när det sker”, är en annan kommentar från Schoultz.

Om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som fängslats i Etiopien skrev Schoultz:

”Kommunistjournalisterna i Etiopien som hyrde en hel negerarmé som de fick dödade är det allt synd om alltså.. SNYFT SNYFT!”

För ett par veckor sedan arrangerade den så kallade counterjihad-rörelsen en manifestation i centrala Stockholm. Det uppmärksammades av Schoultz, bland annat hyllade han English Defence League. Om motdemonstrationen skrev han:

”Första offret av många: Polis skadades av Vänsterpacket. Ikväll kommer blodet att ha flutit mer. I framtiden ska vänsterns blod flyta”

”Vad ironiskt det hade varit om en Jihadist hade bränt av en enorm bomb bland alla PK-motdemonstranter idag! Lite kul nästan”, fortsatte Schoultz på Twitter.

Flera gånger återkommer Christer Schoultz till ett stundande inbördeskrig som han ser framför sig. Kriget kommer enligt Schoultz bli som i Balkankriget.

”Det kommer bli krig med denna utveckling. Balkan-94 borde ha varnat oss alla. Multikultin kommer orsaka ett blodbad i framtiden.”

1995 begick den bosnienserbiska armén ett folkmord på muslimer i Srebrenica. Över 8000 muslimska män mördades. Det är något som Schoultz tror kommer att ske även i Sverige, då med svenskarna som förövare.

”Jag tänker på Balkan-kriget 1994 och den otäcka insikten föds att Serberna bara gjorde vad Svenskarna kommer göra om 50 år”, skrev han den 16 maj.

Till Expo Idag säger Schoultz att det rådde ett inbördeskrig på Balkan där folkmord begicks från båda sidor. Han säger att han inte hoppas att det kommer att bli så i Sverige.

– Vi kan utsättas för folkmord. Svenskarna måste försvara sig, annars händer det med oss som i Libanon eller alla andra länder som varit frikostiga med invandringen, säger han.

Schoultz beskriver invandringen från afrikanska länder som ett hot och en ”invasion”. Människor från mellanöstern kallar han ”medeltidsmän”. Muslimer målas ut som kvinnomisshandlare och pedofiler. Invandrare i förorter kallar han ”slödder”.

Förutom de många rasistiska kommentarerna länkar Schoultz till det nazistiska Svenskarnas partis nättidning. Han sänder även på Twitter vidare (retweeta) flera kända svenska nazisters inlägg. Bland annat från medlemmar i Svenska motståndsrörelsen.

Om den till nationaldemokraterna närstående tidningen Nationell Idag skriver Schoultz:

”Stöd denna tidning så de kan konkurrera ut Pravd..Öööhh..jag menar Aftonslasken och Sexpressen.”

Jobba på Expo

I höst drar vi igång nya projektet Faktaalternativet, då vi under ett år ska medverka till att debatten om rasism ska bygga mer på fakta och mindre på känslor. Till detta söker vi en projektledare/redaktör. Sök jobbet innan 9 augusti!