Polisen jagar misstänkt mördare hos nazister

Publicerad 2012-10-31 12:29

Under gårdagen har polisen gjort tillslag hos ledande nazister i jakten på en 21-åring som misstänks för mordet på Joakim Karlsson i Vallentuna. Två personer sitter sedan tidigare häktade misstänkta för mordet.

Tre personer som kopplats till nazistiska Svenska motståndsrörelsen är misstänkta för mordet på Joakim Karlsson. Två av de misstänkta sitter redan häktade för andra brott. Nu söker polisen efter den tredje misstänkte som enligt Efterlysts uppgifter är en 21-årig man.

På tisdagen gjorde polisen tillslag hos ledande nazister. En nazist som tidigare varit ledande i Svenska motståndsrörelsen och numer aktiv i nazistiska Svenskarnas parti skriver på Twitter att fått besök av polisen. Polisen ska även ha genomfört en husrannsakan hos en gruppchef i Svenska motståndsrörelsen.

Artikeln kommer att uppdateras.

Expo nominerad till Guldspaden

Jonathan Leman är tillsammans med David Baas på Expressen nominerad till Guldspaden för granskningen ”SD och extremisterna på valsedlarna”.