Asylboende klottrades ner med hakkors | Expo.se

Asylboende klottrades ner med hakkors

Publicerad 2012-11-21 08:17

Asylboende klottrades ner med hakkors
Barometern: Ett gruppboende för asylsökande i Påskallavik har klottrats ner med hakkors. I samhället har det varit mycket diskussioner om boendet och högerextremister har varit aktiva. Nazister från Svenskarnas parti har bland annat delat ut flygblad på orten och högerextremister har stört informationsmöten. Skadegörelsen på boendet är polisanmält.

SD presenterar ”laguppställning” nästa vecka
Aftonbladet: Sverigedemokraternas pressekreterare Björn Söder meddelade på tisdagen att partiet nästa vecka ska presentera hur deras riksdagsgrupp ska se. Uttalandet gjordes efter att Sverigedemokraterna haft ett möte. Söder ville inte uttala sig om Erik Almqvists eller Kent Ekeroths framtid i partiet.

Fotbollslag bötfäll för homofobi
TT: Ett fotbollslag i division 7, Sörskogens IF får böta 5000 kronor efter att kallat personer i motståndarlaget Stockholm Snipers för ”bögar och slynor”. Stockholm Snipers är ett HBT-lag. Böterna mot Sörskogen IF är första gången fotbollsförbundet dömer ut ett bötesstraff för homofobi,


Vill du att fler ska kunna läsa artiklar som den här?
Hjälp oss att fortsätta granska och sprida våra artiklar utan betalväggar.
Stå upp för demokratin. Bli månadsgivare

 

Annons

Förstå och motverka rasistiska idéer?

Fyra nummer per år, fullspäckade med fördjupande reportage, granskande analyser och antirasistiskt motstånd, samt digital tillgång till alla tidskrifter från 1995 till i dag.

Annons