Sista dagen i Mangsrättegången | Expo.se

Sista dagen i Mangsrättegången

Publicerad 2013-03-21 08:55

På torsdagen är det sista dagen i rättegången mot Peter Mangs. Han har tidigare dömts till livstids fängelse i tingsrätten för två mord och fyra mordförsök. Åklagaren yrkar att han döms för ytterligare ett.

peter mangs Peter Mangs (Foto Polisen)

Under dagen ska Peter Mangs försvarsadvokater och målsägandebiträdena hålla sina slutpläderingar. Åklagaren sammanfattade sina argument förra veckan. De vill att hovrätten dömer Mangs för ytterligare ett mord, rapporterar TT. Peter Mangs menar att han är oskyldig och yrkar på att släppas på fri fot.

Artikeln kommer att uppdateras.


Vill du att fler ska kunna läsa artiklar som den här?
Hjälp oss att fortsätta granska och sprida våra artiklar utan betalväggar.
Stå upp för demokratin. Bli månadsgivare

 

Annons

Datadrivet kampanjarbete

dfd

Ett pilotprojekt med Röda Korsets ungdomsförbund - läs vår rapport!

Annons