Ekonomichef till stiftelsen Expo

Publicerad 2016-12-20 10:51

Stiftelsen Expo är en ideell stiftelse och Sveriges ledande antirasistiska organisation. Genom publicistisk verksamhet, research och utbildning stärker vi demokratin mot rasistiska organisationer och idéer. Vi söker nu ekonomichef som ska leda, driva och utveckla stiftelsens arbete inom ekonomi och administration.

Annons

Annons

Du kommer jobba nära en administrativ assistent och tillsammans med verksamhetschef och vd. I arbetsuppgifterna ingår: 
- Redovisning 
- Lönehantering
- Budget- och prognosarbete
- Rapportering till styrelse och VD
- Analysarbete
- Stöd till avdelningschefer
- HR-relaterad dokumentation och underlag.
- IT
- Samt ansvar för dialog och samarbete med revisor, bank, redovisningsbyrå, it-konsult och andra leverantörer. 
- Lokaler och teknik

Stiftelsen har för tillfället 14 anställda. Vi är en liten organisation med ambitioner att växa. Och hoppas att du vill vara med på den resan. Du kommer att ha en bred tjänst i en slimmad organisation och behöver vara prestigelös, strukturerad och samarbetsinriktad. Du ska kunna ta egna initiativ, vara noggrann och självklart dela våra värderingar. 

Vi tror att du behöver eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt 5-10 års erfarenhet av arbete i ledande ställning inom ekonomi och redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobbat inom en idéburen verksamhet. 


Sista ansökningsdag 28 februari 2017

För frågor kontakta
Daniel Poohl, 08 400 219 61
[email protected]


Vill du läsa fler texter som den här? Stöd vårt arbete genom att swisha valfritt belopp till 123 2710 259. Tillsammans utmanar vi rasismen!

Coronakrisen

Hur reagerar extremhögern på coronakrisen? Är pandemin ett hot mot demokratin? Läs alla våra artiklar om coronakrisen här.