Ekonomichef till stiftelsen Expo | Expo.se

Ekonomichef till stiftelsen Expo

Publicerad 2016-12-20 10:51

Stiftelsen Expo är en ideell stiftelse och Sveriges ledande antirasistiska organisation. Genom publicistisk verksamhet, research och utbildning stärker vi demokratin mot rasistiska organisationer och idéer. Vi söker nu ekonomichef som ska leda, driva och utveckla stiftelsens arbete inom ekonomi och administration.

Du kommer jobba nära en administrativ assistent och tillsammans med verksamhetschef och vd. I arbetsuppgifterna ingår: 
- Redovisning 
- Lönehantering
- Budget- och prognosarbete
- Rapportering till styrelse och VD
- Analysarbete
- Stöd till avdelningschefer
- HR-relaterad dokumentation och underlag.
- IT
- Samt ansvar för dialog och samarbete med revisor, bank, redovisningsbyrå, it-konsult och andra leverantörer. 
- Lokaler och teknik

Stiftelsen har för tillfället 14 anställda. Vi är en liten organisation med ambitioner att växa. Och hoppas att du vill vara med på den resan. Du kommer att ha en bred tjänst i en slimmad organisation och behöver vara prestigelös, strukturerad och samarbetsinriktad. Du ska kunna ta egna initiativ, vara noggrann och självklart dela våra värderingar. 

Vi tror att du behöver eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt 5-10 års erfarenhet av arbete i ledande ställning inom ekonomi och redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobbat inom en idéburen verksamhet. 


Sista ansökningsdag 28 februari 2017

För frågor kontakta
Daniel Poohl, 08 400 219 61
[email protected]


Vill du att fler ska kunna läsa artiklar som den här?
Hjälp oss att fortsätta granska och sprida våra artiklar utan betalväggar.
Stå upp för demokratin. Bli månadsgivare

 

Annons

Datadrivet kampanjarbete

dfd

Ett pilotprojekt med Röda Korsets ungdomsförbund - läs vår rapport!

Annons