Blockaden upplöst

Publicerad 2004-12-11 16:25

(16.07)

Blockaden mot ingången till pendeltågsperrongen på T-centralen är upplöst. Demonstrationen lockade ett par hundra personer och förflöt under lugna förhållanden.

Antifascisterna samlades till en början på entrévåningen för att sedan gemensamt gå ner till ingången till pendeltågsperrongerna för att blockera den. De flesta av demonstrationsdeltagarna tillhörde Syndikalistiska ungdomsförbund SUF.

Parallellt med demonstrationen på T-centralen har andra grupper av antifascister rört sig runt om i stan. Enligt Ulf Göranzon, presstalesman för länskriminalen i Stockholm, bussades runt 100 antifascister från Vasabron till Storängsbotten vid 15-tiden.
- De förstörde den allmäna ordningen genom att rusa bland trafiken. Vi försökte få dem att sluta, men det ville de inte.

Ämnen

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.