Del 3: 5G-master och nazister | Expo.se

Annons

Del 3: 5G-master och nazister

Konspirationismen överlappar många ideologiska miljöer. I sista avsnittet talar berättar vi om aktörerna och tipsar om förhållningssätt.

I det sista avsnittet pratar vi om nya konspirationsteorier i coronaviruset spår. De som menar på att nedstägningen av städer runt om i världen i själva verket är en fråga om att ostört få transportera och sätta upp 5G teknologi, som i sin tur orsakat coronaviruset. Vilka sprider dessa och liknande teorier i Sverige? Vad säger den svenska extremhögern om coronaviruset och dess framfart? Och sist men inte minst hur kan man förhålla sig till detta - vilka motstrategier finns att tillgå? 

Föreläsare är Bilan Osman. Avsnittet är 45 minuter långt och livesänds genom Zoom. Anmälan sker vi länken nedan. Observera att din anmälan endast gäller för detta avsnitt och inte för avsnitt 1 och 2. 

När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse från oss med en kod till föreläsningen. Tänk på att koden är personlig och inte kan delas med andra personer. Vi ber om dina personuppgifter för att kunna hantera din anmälan och höra av oss efteråt. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy

 

ANMÄL DIG HÄR