Anhållna deltagare i nazistmanifestation släppta

Publicerad 2007-06-08 11:40

De två män som anhölls misstänkta för grov misshandel på nationaldagen släpptes igår. Polisen har i dagsläget inte fått in någon anmälan för vare sig 18 eller 20-åringen som gick i det nazistiska tåget.

- Det är ingen som anmält händelserna och vi vet ej effekten av misshandeln, säger Kenneth Kronberg chef för nystartade Citypolisens hatbrottsgrupp.

De båda männen sågs utdela slag mot av polisen två okända personer. Polisen har förgäves sökt i sin databas för att se om någon anmälan gjorts i ett annat polisdistrikt. Utan anmälningar från dem som misshandlats är det svårt för polisen att veta hur hårt slagen träffat.

- Inkommer målsägande med uppgifter och anmälan så kör vi vidare, säger Kenneth Kronberg.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.