USA: Två skinnskallar dömda för dödsmisshandel

Publicerad 2007-06-01 13:51

En 20-årig man dödades av tre skinnskallar i USA 2002. De två sista domarna i fallet föll förra veckan.

Två skinnskallar, 27 respektive 25 år, dömdes i förra veckan för dödsmisshandel på en 20-årig man i Phoenix USA. Den yngre mannen dömdes till 21 års fängelse och den andre till 22 års fängelse. En tredje man delaktig i dådet har tidigare fått straffet 16 års fängelse.

Överfallet skedde i oktober 2002 efter att de tre männen kastats ut från en bar i Phoenix. De tog ut sin ilska med sparkar och slag på 20-årige Cole Bailey Jr. som väntade på parkeringen på sin skjuts, uppger The Arizona Republic.

Männen tillfångatogs efter att den mördades pappa anlitat en privatdetektiv för att hitta gärningsmännen.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.