Bråk i SD-Örebro.

Publicerad 2007-11-07 10:52

Sverigedemokraten och landstingspolitikern David Kronlid säger till tidningen Nerikes Allehanda att hans partikollega, politiske sekreteraren Lars Flemström, handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum.

Sverigedemokraterna fick tre mandat i Örebros landsting, något som gav dem möjlighet att anställa ett oppositionsråd på halvtid, samt en politisk sekreterare. Sedan i somras har dessa haft samarbetssvårigheter. I en debattartikel som publicerades i Nerikes Allehanda i början av september anklagade Lars Flemström David Kronlid för att öppet motarbeta honom.

Nu har bråket blossat upp igen. I en intervju med samma tidning berättar David Kronlid hur Lars Flemström handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum. Något som i sin tur har tvingat Kronlind att jobba hemifrån.

Lars Flemström säger till Expo att upggifterna inte stämmer, men vill i övrigt inte lämna några kommentarer.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.