SD-stol i Motala tom igen

Publicerad 2008-02-27 14:23

På onsdagen meddelade Hans-Peter Fransson att han avsäger sig sin plats i Motalas kommunfullmäktige. Fransson har suttit på Sverigedemokraternas plats sedan årsskiftet, skriver tidningen Östgötacorrespondenten.

Fransson, som ersatte den avhoppade ledamoten Rickard Kling (sd), har suttit i Motalas kommunfullmäktige på sverigedemokraternas mandat, men hela tiden valt att betrakta sig som partilös. På grund av sjukdom har han inte kunnat delta på något sammanträde.

På inrådan av bland annat Sverigedemokraterna väljer han nu att lämna sitt uppdrag. Ersättare väntas enligt tidningen bli Gunnar Bockner från Borensberg som i valet 2006 fick två personröster.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.