Misshandlade och hotade efter besök på gayklubb

Publicerad 2008-12-10 13:58

Två män misshandlades och hotades med pistol efter att de lämnat en gayklubb i centrala Stockholm. Offren uppger att angriparna var nazister, skriver tidningen Metro.

Det var natten mot den 29 november som de två männen överfölls. De hade lämnat en gayklubb vid Mariatorget och köpt korv när fem främmande män attackerade dem med sparkar och slag. En av männen blev upptryckt mot en vägg och fick en pistol inkörd i munnen samtidigt som förövaren skrek ”bögjävel”, skriver Metro.

Polisen arbetar utifrån att det rör sig om ett hatbrott och enligt offren var angriparna nazister.

Polisen söker vittnen till händelsen. De misstänkta beskrivs som män i 20 till 25-årsåldern med smal kroppsbyggnad och beiga kläder, skriver Metro. Fallet kommer tas upp i programmet Efterlyst på tv3 i kväll.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.