Högerextrem manifestation för översvämningsoffer

Publicerad 2009-08-18 16:18

Cirka 300 personer samlades under lördagen i den tjeckiska byn Novy Knin, strax söder om Prag, för att delta i en högerextrem manifestation, rapporterar Prague Daily Monitor.

Enligt arrangörerna i det högerextrema partiet Delnická strana, Arbetarpartiet, var manifestationen en välgörenhetsträff för offren för sommarens kraftiga översvämningar. Enligt Prague Daily Monitor besöktes manifestationen av representanter från bland andra det tyska högerextrema partiet NPD och ungerska Blood and Honour.

Jobba på Expo

I höst drar vi igång nya projektet Faktaalternativet, då vi under ett år ska medverka till att debatten om rasism ska bygga mer på fakta och mindre på känslor. Till detta söker vi en projektledare/redaktör. Sök jobbet innan 9 augusti!