Hakkors inbränt vid skola

Publicerad 2009-09-03 15:36

Utanför Sannerudsskolan i Kil har någon på marken bränt in ett hakkkors. Händelsen har polisanmälts av skolledningen, skriver nwt.se.

Polisen har inte gripen någon för gärningen, men i närheten av hakkorset har petflaskor återfunnits vilka tros ha innehållet bensin. Det har även kommit in tips till polisen som de arbetar vidare med, skriver nwt.se.

Skolan har under sommaren haft problem med skadegörelse och rektorn misstänker att det kan röra sig om samma personer.

– Men jag kan inte säga att vi har stora problem med rasister här på skolan. Det rör sig om några enstaka individer med sådana åsikter. Det här är skadegörelse helt enkelt, säger Göran Nilsson, rektor på Sannerudsskolan, till Värmlandsnytt.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.