19-årig engelsman åtalad för förberedelse till terroristbrott

Publicerad 2010-04-16 11:47

Nicky Davidson är, tillsammans med sin pappa, en av grundarna till den engelska nazistorganisation Aryan Strike Force som själva anser att de är den mest extrema organisationen i England. Nu står Davidson åtalad för förberedelse till terroristbrott, rapporterar bland annat the Daily Mail.

Aryan Strike Force bildades i januari 2008, först som en plats på nätet där likasinnade kunde samlas. Men när polisen i juni förra året gjorde en razzia i familjens hem hittades flera tecken på att Aryan Strike Force förberedde sig för att gå från ord till handling.


Dödligt gift hittat vid razzia


Nicky Davidsons pappa Ian har redan erkänt förberedelse till terrorism och framställande av kemiskt vapen, då man i bostaden hittat giftet ricin. Dessutom har pappan erkänt ytterligare brott kopplade till organisationens verksamhet.

Under domstolsförhandlingarna har det framkommit att Aryan Strike Force förberedde sig för att störta regeringen då de ansåg att den engelska regeringen tagits över av en judisk ockupationsmakt, ZOG.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.