SD – enda partiet med tomma stolar i fullmäktige

Sverigedemokraterna är det enda parti som nio månader efter valet fortfarande har tomma stolar i fullmäktigeförsamlingar. Vakanserna har dessutom fördubblats sedan valet.

SD begär partistöd för vakant mandat

Sverigedemokraterna i distrikt Syd begärde partistöd från Älmhults kommun i april för ett mandat i kommunfullmäktige. Detta trots att partiet inte är representerat i fullmäktige.

Hope not Hate – brittisk antifascism

Tidningen Searchlight åkte på 14 dagars busstur i antifascistiskt tecken. Tusentals personer har under kampanjen demonstrerat sitt avståndstagande mot British National Party.

Anhållna deltagare i nazistmanifestation släppta

De två män som anhölls misstänkta för grov misshandel på nationaldagen släpptes igår. Polisen har i dagsläget inte fått in någon anmälan för vare sig 18 eller 20-åringen som gick i det nazistiska tåget.

LO: Missnöje bakom SD:s valframgångar

4,1 procent av LO:s medlemmar röstade på Sverigedemokraterna i valet 2006, det visar LO:s valanalys. Partiets framgångar beror enligt LO på otrygghet och missnöje.

Expo Wiki

Accelerationism

Politisk idéströmning med målet att genom attentat eskalera samhällets inneboende konflikter till den punkt att demokratin kollapsar så att en ny samhällsordning kan byggas i ruinerna.

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu