Jonas Sundberg | Expo.se

[node:title]

Jonas Sundberg

Artiklar av Jonas Sundberg

Judar styr världen genom genom ombud hävdar Malaysias
premiärminister Matahir Mohamad.

Publicerad: 
2003-10-20

Observers kolumnist Richard Ingrams friades av engelska pressombudsmannen efter klagomål om antisemitism.

Publicerad: 
2003-08-08

Ledaren för det högerextrema partiet Pamjat, Dimitri Vasiljev, är
död, meddelar hans parti.

Publicerad: 
2003-07-18

Det högerextrema partiet Nationaldemokraterna har deltagit i en ”folkfest” med flera andra nationalistiska partier i Europa. Tidigare har Nationaldemokraterna deltagit i flera internationella möten med nationalistiska partier och i vissa fall uttalat nazistiska.

Publicerad: 
2003-07-17

I kampen mot den nazistiska brottsligheten i Tyskland har tre medlemmar i det tyska vit makt-bandet Landser ställts inför rätta. Åklagaren anklagar dem för att genom sin musik ha propa­gerat för en ”arisk revolution”.

Publicerad: 
2003-06-25

I söndagens belgiska parlamentsval ökade det främlingsfientliga Vlaams Blok med tre procent jämfört med föregående val. Sven Svensson, som är LO-TCO-SACO:s chefsrepresentant i Bryssel, säger till Expo att Vlaams Blok framför allt vunnit framgång på landsbygden och i de välbeställda förorterna. Vallonska Front National vann också framgång i några städer.

Publicerad: 
2003-05-19

Enligt Sverigedemokraternas hemsida kommer partiet att finnas representerat på franska Front Nationals kongress i Nice den 19–21 april. Partiledaren Mikael Jansson och andra partiarbetare är inbjudna.

Publicerad: 
2003-04-09