Martha Hannus | Expo.se

[node:title]

Martha Hannus

Artiklar av Martha Hannus

Motsätter sig hbt-lag. Front Nationals partiledare Marine Le Pen får intern kritik för att hon inte tänkt delta i en demonstration mot en planerad lag om att tillåta samkönade äktenskap i Frankrike.

Publicerad: 
2013-01-10

Analys Martha Hannus. I de antimuslimska och konspiratoriska miljöerna ses valet av Barack Obama som en katastrof för USA. De antimuslimska konspirationsteorierna misstänkliggör inte bara Barack Obama, utan alla muslimer.

Publicerad: 
2012-11-07

Obamas ursprung ifrågasätts. I USA har konspirationsteorier kring Barack Obama fått fotfäste. Nästan var tredje republikansk väljare tror att Obama i hemlighet är muslim. Andra tror att Obama för en dold agenda.

Publicerad: 
2012-11-05

Kommentar Martha Hannus.

Publicerad: 
2012-07-31

Diskrimineras i samhället. Romer diskrimineras i Europa och på flera håll har situationen förvärrats de senaste åren. Våldet mot romer har ökat i hela Europa. Det visar en rapport av Europarådet.

Publicerad: 
2012-03-05

Ställer upp i val. English Defence League, EDL, planerar att för första gången i organisationens historia ställa upp med egna kandidater i lokala val. Men då som företrädare för det högerpopulistiska British Freedom party, BFP.

Publicerad: 
2011-11-28